5 jan. 2011

 På dagens schema stod det styrka, hade en akutmassage i morse och sen bara jag la Lily att sova middag så var det dags att träna, men jag är så seg innan. Så jag klappar själv på axeln att jag nu har gjort klart dagens träning och tog ett litet kort  till och med när jag ställt undan grejerna för dagen.
 Lägger mitt fokus dag för dag med träning och matdagbok. Inte på beach 2011.
Pad thai blev det till lunch (rester från igår), supergott och går att variera i oändlighet. Perfekt mat för en styrkedag. Blunda jag så var jag nästan i Thailand(för jag var så svettig: efter passet:)).

Ska nu dra mig in duschen innan Lily vaknar och sen städa undan allt juligt innan jag får besök av Mamma och Anna-Karin med familj. Och jag har hört att dom köpt en massa godsaker om jag har tänkt stå emot.

Ser fram emot en riktig arbetsvecka nästa vecka, för det tar på krafterna att vara föräldraledig(förstå mig rätt), älskar att vara med mina barn, men att göra båda nöjda är inet lätt när dom är så olika.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar