4 jan. 2011

Buzzador

En sak jag tänkt dela med mig utav är att jag är en buzzador, alltså jag får hemskickat
nya produkter gratis som jag får prova och sedan lämna mina åsikter.
Jag bland annat fått hem, flingor, blöjor osv. Men den här gången har jag fått hem hudvårdsprodukter, dom hade inte kunna skicka dom mer rätt. :)Det är produkter från Cliniderm
Jag har nu provat dom några dagar, och det tar emot att prova nåt då jag har hudvård som passar mig perfekt. Jag har provat massvis med produkter innan i alla prisklasser och Dermanord är det som passar för mig. Produkterna från Cliniderm  innehåller både parabener och parfym, och det tycker inte min hud om. Har inte märkt nåt på huden än, men skulle jag fortsätta så hade det säkerligen kommit. Det är klart att man kan vara allergisk mot vegetabilska och eteriska oljor också. Men varför ha parfym i ansiktet?
Den produkt jag gilla mest var nattcremen, dofta gott och kändes skön till min vintertorra hy.

Är ni nyfikna på produkterna, så har jag fått lite gåvoboxar att lotta ut. Som innehåller 6 st olika små provflaskor.

Vill du vinna så svara bara på dom här frågorna och maila svaren till mig : friskvardsfokus@hotmail.com

1. Cliniderm innehåller en s k klimatblandning vad innebär det?
2. Hur ofta rekommendera Cliniderm att man ska göra rent sin hud?
3.Vad har Clinderms nattcreme för funktion?

Lycka till! Jag drar vinnarna i slutet av månaden.
Obs! Vinsten hämtas hos mig.


Och vill du också bli en buzzador så klicka här , helt gratis!

1 kommentar:

  1. Hej Carola!
    Jag är lite sugen och köpa någon ansiktskräm, jag har tittat i det där häftet och tror att jag har bestämt mig. Men har du allt hemma från katalogen, eller beställer du? har du öppettider nu också?
    Kram

    SvaraRadera