6 dec. 2010

Tomtebesök och ta julen med ro

Vi var på Tomteland igår för det årliga besöket med att lämna önskelistan. Där träffade vi på en levande legend. Stället är en riktig turistfälla, men mysigt är det och ungarna älskar det.


 
Lily satt nog i tomten knä en 5 ggr, och dom diskutera ganska länge önskelistor. Den ungen är då inte blyg eller rädd för nåt.
 Andra advent är förbi och jag låter dom där tankarna om allt man ska hinna innan jul fara förbi, det man hinner, det hinner man. Jag jobbar på med behandlingar denna vecka och nästa sen har jag bara öppet för de som vill handla till och med 10 jan, då jag kör igång med behanlingar igen. Föräldraledighet  med mina hjärtan väntar.

Idag har min crosstrainer från Casall anlänt så nu j-klar har jag ett hemmagym, har kompletterat med vikter, kettlebells(8 & 12 kg) och en ny boll med abs. Så inga ursäkter när det är -30, ingen barnvakt och ingen sambo hemma. Ska göra ett program sen blir det att följa dom, korta, intensiva och tungt ska det vara. Är så tacksam att jag gått styrketräningsintruktör genom S.A.F.E, där har även Blossom, Olga Rönnberg (min idol) och prins Daniel gått. Kanonbra.

Påfyllt med mera från Dermanord igen, bland annat mer av den populära bodyscruben, bodylotion, babyoil, ansiktscreme. Tog hem penselseten som det är halva priset på fram till nyår. Men dom är redan tingade. Vill du ha ett säg bara till så sa jag försöka få hem fler innan jul. Det märks att det börjar närma sig jul ,transporterna tar längre tid, och krånglar gärna lite extra.
Men det får man räkna med vi är ju bara människor. Nu blir till och lägga mig på mitt sambosubstitut, alltså spikmattan. Ha en bra kväll!

1 kommentar:

  1. Jag är intresserad av en ansiktskräm till mitt väderbitna ansikte :) Är även intresserad av massage, men det hinner vi nog inte med när jag är hemma så sällan...men det kommer det också ;)

    SvaraRadera