1 dec. 2010

Tillbaka på banan snart!

Bangkok januari 2010

Nu snart är jag tillbaka till 100%, håller mig dock borta från det fysiska arbetet en dag till så jag inte smittar nån och så jag blir riktigt frisk, nåt jag måste lära mig det är just att hålla mig undan att jobba med det fysiska när jag inte är 100. Men ibland är det inte kul att vara egen för minsta karens är 7 dagar, sen kan man välja 14 dagar, 1 månad osv. Men 7 dar är det minsta och om man väljer högre karens så får man betala lite mindre egenavgift. Det skulle väl vara det mindre roliga med att vara egen, annars är det bara positivt.
Känner mig dock klar i huvudet idag, så det får bli bokföring och sånt. Snart står det inte på förrän det är bokslut, tycker det är lite kul. Kolla tillbaka hur året har gått. Hugga in på ett nytt år, med med nya planer mål och jobb som är i 2011 kalendern.

Vill påminna er erbjudanden som är aktuella just nu, ni ser vid sidan av här till höger. Nåt som jag varmt kan rekommendera är proffspenslarna som det nu är halva priset på för att dom håller på byter logga. får hem ett gäng idag, men dom är redan undanlagda. men jag tar gärna hem fler. Skötetr ni om dom och tvättar dom regelbundet håller dom en evighet, gjort på ponny och gethår ,9 st.
Ha en toppendag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar