14 dec. 2010

Plan B

 Fast man har 39 grader feber så kan man var pigg nog att hoppa från soffan och busa.
 Och hoppa och dansa på golvet. :) Men energin tog slut och nu ligger hon och sover.

Plan A idag var att fara på mitt morgonsim, men det gick ju inte. Men vad glad att jag köpte den här crosstrainern, när man får hålla sig hemma. Tog ett svettigt intervallpass på den istället.
Har precis ätit lunch, blev gårdagens middagsrester, älgköttfärssås med riven parmesan på och quinoa triclore och provencalsk sallad till. Var mycket godare än dagens lunch på byn igår kan jag säga. Så det lär nog dröja ett tag till innan jag går ut och äter, men det var kul att få lite lunchsällskap en gång.
Nu en kopp kaffe, lite pappersjobb och vänta in skolflickan min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar