20 dec. 2010

Julklappar

Har slut både på vetebältena och spikmattorna. Vetebältena blir en populär julklapp under granen i år.
Jag har precis pratat med Lundmyr of Sweden och har beställt hem ännu flera vetekuddar så dom ska hinna komma innnan jul. Vill du lägga undan en (färdiginslagen och klar)säg till innan dom ryker dom också.

Jag är annars hemma och njuter med min minsta, vi har lite kvalitetstid innan storasyster får jullov imorgon.

Imorgon är det öppet här mellan 11.00-13.00 samma sak på onsdag. Vill du komma på torsdag går det också bra, kan ju hända att vetekuddarna kommer senast torsdag.
Mera presentkort har jag fixat så den som får julklappen får bestämma behandling och produkt själv.
Själv har jag en behandling att se fram emot att efter nyår.

Har nu lagt den lilla och ska ta mig en styrkepass, men först lite uppvärming på CT:n
Har kompletterat den sista lilla grejen till mitt hemmagym och det är en träningsbänk/stepbräda från reebok  du hittar den här, nedsatt pris och allt och med koden 7210 fick man gratis frakt också, toppen. Nu är jag nöjd och detta gym blev min egna julklapp, sambon köper sig en LED-tv han. Båda nöjda och så kan vi ju ha nytta av varandras julklappar. Det blir lugnt med bloggande för min del över jul och nyår, tar nya tag efter nyår både med bloggande, jobb och hälsa.
Ha en bra dag! Och <3 GOD JUL <3 om jag inte lämnar nå mer inlägg  innan dess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar