16 dec. 2010

 Kokosolja för matlagning bakning och även till att smörja in kroppen 109:-


Lily är tillbaka mer friskare och piggare än någonsin( varit vaken sen 3.00), är nu iallfall på dagis och jag har hunnit med en massage. Tänkte köra ett pass på crosstrainern 20 min intervall och sen lite styrka med kettlebells, hantlar och boll innan nästa kund kommer. Var ju väldigt behagliga grader ute i dag så man hade kunna ta sig en promenad om man hade vela.

Har fått önskan om pannkakor här hemma och det blir dagens middag( fast jag tycker att det är efterrätt), men ska ta åt mig av Johannas tips om att ha i lite linfrö och hoppas på att mina dektektiver inet upptäcker det, jag tar dock krossade så får dom i sig lite omega-3. Steker dom i raw kokosolja som är väldigt värmetålig och smakar mums, lite banan till och man är nästan i Thailand. Och på tal om Thailand, så min drömmar här om dan fick mig att tänka på att vi inte tagit dos 2 Havrix, så det ska vi göra i mellandagarna så klarar vi oss unda hepatit i 25 år till, annars bara ett år. Längtar absolut inte efter det där sticket.
Nej ,byta om till träningskläder då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar