14 dec. 2010

Energipåfyllning tack!

Jag känner desto längre den här kylan håller i sig desto tröttare och sjukare blir vi. Nu är det Lilys tur, förra veckan var det Liv och innan dess jag.  Det går runt, runt, runt. Har aldrig varit om det förr. Och ja ,jag skyller på kylan, Lily kan inte sova ute på dagis utan får sova i ett rum med alla andra som ska sova, Liv hon fryser direkt man säger åt henne att gå ut lite, och jag kan inte ta mina sköna PW:s och få lite lagom frisk luft inte -24 som det är nu. Och sen trivs ju baciller i det här torra klimatet också. Men tänkte vi skulle få i från oss alla sjukor nu då och sen var friska och njuta av en 3 veckors ledighet från skola och förskola och jag från behandlingar, men jag kommer att ha öppet för produkt och presentkortförsäljning.

 Vi har iallafall hunnit med luciafirande i kyrkan och på Höghol.

 Då kom julstämningen.
 Och samtidigt drömmer jag mig bort, till nåt paradis. Med värme, inga måsten och kvalitetstid.
Ett år sen vi var Thailand snart, här Lily 11 månader med en utav alla hennes thailändska vänner.


Här med en favorit, Somrak. Liv pratar om han än och vill tillbaka till Koh Samui (hon vill inte tillbaka till Bangkok dock, det förstår jag). Ingen av dom kunde någon engelska men kunde kommunicera utmärkt ändå. Liv utvecklades enormt av den resan. Känner ett stort ressug just nu. En till paradisresa vore härligt. Världens storstäder får vänta tills barnen börja närma sig tonåren. Hade nog vela till Indien, Vietnam eller Filipinerna nästa gång. Vi har sagt att Lily ska få bli lite större, men vi får se hur länge det dröjer. Jag kan säga att jag oroa mig i onödan innan vi åkte till Thailand, men det var bara vi vuxna som hade problem med tidsomställning och flyg, inte barnen dom anpassa sig otroligt bra.
Nej tillbaka till min sjukling, drömde bort mig lite och sväva iväg alldeles i det här inlägget.
Ha en bra dag och hoppas ni håller er friska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar