1 dec. 2010

December

Jag ligger hemma och kurerar mig från sjuka, inte kul och känner att det värsta är över och det kryper i mig, men denna gång ska jag verkligen kurera mig, har fått avbokat ,spakväll, behandlingar som jag skulle ha gjort och som jag även själv skulle ha fått. Tråkigt,det enda nödvändiga jag ska göra idag är at få iväg novemberfakturor.

Annars är det full fart och vi är redan inne i december, i november har det varit mycket att göra och jag förväntar mig ännu mer av december.  Vill passa att säga till er som har friskvård genom jobbet ,att ta ut det innan det försvinner. Många som kommer på det nu och har haft hela året på sig att unna sig lite härlig friskvård, kostnadsfrittt.

Sen sist har jag hunnit med två spakvällar, 2 varianter, en med behandlingar och en med bara visning av produkter. Och det är så kul att komma ut till andra och få träffa lite gäng, och vilken respons man får, jättekul! Skulle haft en ikväll och det känns jättetråkigt att få lov avboka, men hoppas vi kan hitta en annan passande kväll.

Förra veckan var jag på lite möten också, ett handla om offentliga upphandlingar, lät jättekul va?:)
Det rör mig ibland, då kommuner och landsting lägger ut sin friskvård på offentliga anbud. Jag vet inte om det är mitt sätt att jobba, men har nu vet jag hur det går till om jag vill göra det.
Fick andra ideér  och funderingar istället på det mötet och det handlar om den offentliga upphandlingen av livsmedel i denna kommun. Jag funderar på hur mycket kommunen ger våra lokala bönder och företag fördel i den frågan? Vill vi inte ha bra, lokalproducerad mat, och vill vi inte ha dom företagarna kvar i kommunen? Ja det finns nog lite att jobba med, kanske man ska bli politiker också? Nej, men jag vill göra nåt åt maten våra barn äter. och det är ju inte omöljigt, håller på  läser Matupproret just nu, och där får man sig en och annan tankeställare och en hel del tips. Rekommenderas att läsa till andra föräldrar som vill ge sin in på den här frågan.

Sen till ett annat möte, jag har ett samarbete genom Turistbyrån  i Älvdalen och kommer inom kort att kunna bokas på deras hemsida, samband med boende. Och vi erbjuder även massage till grupper som olika träningsläger.

Nu ska jag gå tillbaka till att göra ingenting igen. Ha en toppendag och hoppas ni håller er friska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar