23 nov. 2010

Att vara massör i Älvdalen...

...är underbart.  Min kunder ger mig så enormt med energi, och jag tycker det är så kul det jag gör och resultaten av det. Jag vill ge så mycket, på alla plan. Men, det kommer, gäller att ha tålamod. Men bitarna faller på plats en för en och dröm efter dröm går i upplevelse. Tack till mig själv. Och på tal om drömmar, så var jag ju en av inspiratörerna på Våga drömma i torsdags, dom andra inspiratörerna var Hannah http://www.hannaholivia.blogg.se/  som driver Acudira, och Ulrika Öhman som startar Sälen hund & aktivitet http://www.hundaktivitet.se/ den 1 dec. Det gick bra, fast jag varken är bra pedagogik eller retorik. Jag ställde mig in på att det skulle gå jättebra och jag hade inget att vara nervös över. Jag tänkte det kan ju vara värre, tänk om jag ställt mig där och sjungit! Herregud. För några år sen hade jag haft både hjärtklappning, handsvett, och rött ansikte.

Jag berätta helt enkelt om vad jag är vad jag gör och erbjuder. Sen prata jag lite om målsättning och alla som var där fick sätta egna mål, som vi ska följa upp på nästa våga drömma.
Och det är så att vet du vart du är på väg så kommer du dit.
Jag jobbat mycket med mål och har uppnått stora som små och det funkar.
Sätt dig ner med ett papper, rita, skriv, klipp och klistra.
Det ska vara konkret och tydligt. Inte en luddig vision, det är nåt annat, det är en framtisbild av hur du vill att livet ska se ut och ja det är också bra att ha. :)
Mätbära, framgångsrika har mätbaar mål.
Höga men realistiska.
Tidsbestämda, sätt ett datum!
Känns målet stort, sätt delmål, vad ska du göra för att komma dit? Hur?

Målsättning och coahing är något som kommer från idrottsvärlden, för den mentala biten är enorm för att lyckas.

Samma sak med positivt tänkande och affirmationer! Och mina måsten förvandlar jag till vill, det går mycket lättare då. Tycker det är så kul med mental träning och personlig utveckling, det kan man aldrig få för mycket av.
Läste en artikel för ett tag sen från en av mina favortittidningar, om hur mycket skryt det var på facebook, bloggar osv. Om hur bra man har det och ungarna är världens bästa barn osv. Så otypisk den tidningen och jag tyckte det var en  usel artikel som inte gav mig nåt. Varför inte fokusera på det som är bra och var glad över det man har och framhäva det? Jag blir tvärtom ganska less på alla negativa statusar, och allt är skit  osv. För det du fokuserar på växer, så enkelt är och det spelar ingen roll om det är positivt eller negativt.
Kan prata och skriva en evighet om det här, men sätter punkt där då detta inklägg vart lite för långt,men rekommenderar Mia Törnbloms böcker och The Secret.
Och för att vara mänsklig och svensk så ska jag väl tillägga att jag har mina dåliga dagar och sidor jag med :)
Idag bestå dagen av papperjobb och jag väntar på mina produkter från Reneé Voltaire kommer.

If you can dream, yoy can do it!

4 kommentarer:

 1. Så sant! Och du inspirerar...även om man tänker så, försöker iaf så ofta man kan, så är det skönt att läsa det och höra det...och bli påmind. Om precis allt du skrev! Hoppas allt är bra med dej! Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja jag brukar också köra på positivt tänkande. Ävenom jag ibland har skitdagar och då märks det i bloggen..samtidigt har jag lärt mig att om jag inte spyr ur mig skiten så kan jag inte gå vidare. Men ja, i slutändan är det positivt tänkande som gäller och det är så härligt att läsa dina inlägg. Man får sig en tankeställare, på ett bra sätt! För jag börjar då fundera på hur jag själv gör :)

  SvaraRadera
 3. Tack vad ni är snälla och vad kul det är att få feedback! Och det är så fast man vet vad man ska göra så måste man tjata lite och påminna sig själv. Och Karro fast du skriver då du har dina skitdagar, så tycker jag att du ALLTID vänder det till något bra, och det är väl positivt iaf i slutändan:)

  SvaraRadera
 4. Va bra du skriver Carola!! Tycker oxå det här med mental träning är superspännande!!
  Ses imorgon, ska bli så skönt o lyxigt!
  Kram

  SvaraRadera